11/01/2010

Google talk with Invisible mode option ( Gtalk invisible Option )

Lot of people use Invisible mode so that they dont get disturbed by people who are idle :).. I am a vivid user of Gtalk and whenever I want to go invisible, i find uncomfortable to open browser and set my status to invisible. I always wondered why Gtalk dont have a invisible option. I made a search to see whether any such plugin does exist. I came across something interesting. We have another version of Gtalk which does have a invisible option. It seems Google tried it in labs but didnt release it ( Probably Google might had lost interest in gtalk..They have lot of failures these days... )
The user interface also looks pretty much cool. You have a small login window which looks as it is in Gmail. Chats will open in tabs in main window which I didnt like that much. I could not find any option to pop out the chat tab from main window. The tray menu has individual options for launching Gmail,Calendar and Orkut.


Strange thing I found is that I dont have many options when it comes to settings. The only option that we have are for enabling notifications and for making Gmail as default client.

Its a pretty much try in labs for making Gtalk as a peppy client but they still have long way to Go :)...

Love this article ? For more Subscribe here or click here to get updates via email

6 comments:

there's one option missing, Check inbox :(

haha I didnt observe it :O ...Probably Google feels more confident on Auto Inbox check..

not able to login using lab edition

Trên thế giới có nhiều loại đông trùng hạ thảo, có loại đông trùng hạ thảo rất quý như đông trùng hạ thảo tây tạng của Việt Nam ở nước chúng ta. Đông trùng hạ thảo là loại có dưỡng chất tốt nhất.
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 4
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 5
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 6

ruou sam là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như rượu sâm Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các ruou hong sam loại nhân sâm kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn rượu hồng sâm được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời ruou nhan sam. Từ xưa đến nay những công dụng rượu nhân sâm của loại nhân sâm này vẫn được mọi người ruou sam han quoc lưu truyền và ứng dụng vào trong đời rượu sâm hàn quốc sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người ruou hong sam han quoc. Củ nhân sâm Hàn Quốc chính là rượu hồng sâm hàn quốc ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. Củ nhân sâm Hàn Quốc có những ruou nhan sam han quoc vai trò và tác dụng rượu nhân sâm hàn quốc vô cùng to lớn đối với con người.

Phụ nữ đang mang thai dùng sâm, phụ nữ đang trong thời kỳ kinh nguyệt cũng  không nên dùng nhân sâm vì phụ nữ khi đang mang thai sử dụng nhân  sâm các thành phần trong nhân sâm có thể thông qua hệ tuần hoàn huyết dịch và được thai nhi hấp thụ một phần, làm tăng thai hỏa, gây bất lợi cho thai nhi và có thể dẫn đến khó sinh. Phụ nữ đang cho con bú cũng không nên dùng nhân sâm.
Nguồn: ** https://samyennhatminh.com/nhan-sam-tuoi-han-quoc

Post a Comment