4/06/2007

Adsense getting transformed

I know very little people who has been successful earlier with the Adsense referrals.Most of the publishers even feel it as a dead branch of Adsense.This concern has made Google come out with new plans in the past few months.Earlier it came out with a new pricing for referrals and now it is releasing Adsense Referrals beta.Unlike earlier where publishers have only four products of Google which are Google pack,FIrefox,adsense and adwords,Google will be going to give you option of choosing the products from different advertisers.The publisher will have full choice of choosing from a wide range of products.Just you have to tell for which keyword you want the ads to be displayed and Google will show you advertisers and their products related to your website.You have to just select the products you want and copy the code into your page.
These ads are cost per Action type.If your reader performs the action the advertiser wants,then only you will get paid.For e.g downloading and installing some software....But the pay will be more as it doesn't just need a click.This will boost you earnings if you properly choose the product to be displayed in your posts.You can even choose multiple products which will be displayed on rotation basis from different advertisers to be displayed in a single ad unit.

For the time being, the referrals beta test is currently available only to English-speaking publishers located in the United States.It will be opening to people in other locations soon.You can sign up for this adsense referrals beta by going to adsense referral page.Click sign up at the bottom of the page and it will take you the sign up form.
Apart from Adsense referrals beta,Google has even made some new changes to its existing CPC ads also.Unlike the text "Ads by Google" which used to appear earlier,it is shown in much stylish way with Google logo text.Google has even removed the borders between different links in a single ad unit making the ad look like text in the post.You can see these changes in my permalink pages.Hope these changes boost the earning of the publishers.Thanks to Google for its efforts to increase the earnings of publishers and itself.
If you like the post,subscribe here or click here to get email updates.

6 comments:

hmm good attempt dear .. your blog is much helpful... take it to ads so dat you can get maximum visitors ..(cheers)..keep it up

Cửa Hàng Sâm Yến Thịnh Phát xin giới thiệu các loại bánh trung thu yến sào 2017 đặc biệt thơm ngon .Bánh trung thu yến sào bán tại cửa hàng là sản phẩm của công ty nhà nước Yến Sào Khánh Hòa

banh trung thu yen sao khanh hoa cao cấp Yến Sào Khánh Hòa sử dụng các nguồn nguyên liệu hoàn toàn là các món cao cấp như : yến sào, hải sâm, vi cá, trứng muối, mứt gừng, mứt bí... Đây hoàn toàn là nguồn nguyên liệu cao cấp và được chế biến với công thức riêng được nghiên cứu tỉ lệ kỹ lưởng để tạo ra một chiếc banh trung thu yen sao khanh hoa thơm ngon, vừa ăn và không bị ngấy do ăn nhiều. Bánh đặc trưng với vị đậm đà nhờ phần gia vị đã được ủ và thấm đều kỹ càng, đây là một trong những đặc trưng mà các cửa hàng bánh trung thu yến sào khác không có được.

Cửa Hàng Sâm Yến Thịnh Phát xin giới thiệu các loại bánh trung thu tại hà nội đặc biệt thơm ngon. bánh trung thu tại tp hcm là sản phẩm của công ty nhà nước Yến Sào Khánh Hòa. banh trung thu tai da nang là các sản phẩm được sản xuất trên một quy trình khép kín đảm bảo các sản phẩm đạt tiêu chuẩn về mặt an toàn hợp vệ sinh cũng như có chất lượng hết sức thơm ngon và đặc biệt. Các loại banh trung thu tai can tho được đóng gói bằng các loại bao bì hết sức đẹp mắt và trang trọng, banh trung thu tai hai phong có thể làm quà để tặng cho người thân và gia đình trong dịp trung thu.

Nhân sâm là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các loại giá hồng sâm hàn quốc kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời.

hong sam là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các loại hồng sâm kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời. Từ xưa đến nay những công dụng của loại sam han quoc này vẫn được mọi người lưu truyền và ứng dụng vào trong đời sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người. sâm hàn quốc chính là nhân sâm Hàn Quốc ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. hồng sâm hàn quốc có những vai trò và hong sam han quoc tác dụng vô cùng to lớn đối với con người.

Post a Comment