3/23/2007

How to run multiple instances of Yahoo messenger 8

No need of downloading one more messenger named Yahoo multi messenger now for running multiple instances of Yahoo messenger so that you can sign in with your different accounts at the same time.Here is some simple solution I have for you.Just follow the following steps.

  1. Download this file Ym8multi.reg
  2. Now run the file by double clicking on it
  3. If it asks something like this "Are you sure you want to add the information........"----->Click yes and it will say information added to registry.
Now exit your Yahoo messenger and you are done.From next time you can run multiple instances of Yahoo messenger.
If you want more tricks of this kind,
subscribe here or click here to get email updates.

12 comments:

hello, thanks for your help.
I ran the registry that you provided but I still can't seem to sign in to yahoo messenger with two different ID's at the same time?

Could I bug you for help in what I am doing wrong?

Thanks

thanks coz i can run a multiple id at yahoo messenger but the problem is how if i dont need it?please tell me how can i remove or uninstall it..thanks

hello thanx for ur support,i have done what u instructed.i also get successful acknowledgement too after running registry..but yet i cant run multiple instances of yahoo messenger in next login..where i gone wrong..plz help

hello, i've followed the steps given, n it said dat the registry is successful. but m not yet able to use the service, nor m i able to understand how to use it. please assist

nice tweak. it also work on ym 9.0 beta..
after applying. just login ur first id then lunch again another ym to login your other id's.


thanks again.

this is cool for those who have multpiple accounts and for those who have internet at home. nice tweak, keep on tweaking for good. peace out =D

yeah. how do i uninstall this program? thanks.

thanks man its work !!
luv ya.. har har

louis vuitton are THE bags to be seen with. In whatever type and leather material, each vuitton handbags is produced under the highest quality standards. No single defect is tolerated and the slightest deviation in quality will stop Monogram Graffiti from being sold to the public, in order to offer the public the perfect bag. They are also a design of art, made with the highest aesthetic values by the most professional designers. A Monogram Groom is a fashion statement that spells style, beauty, and elegance.

Trên thế giới có nhiều loại đông trùng hạ thảo, có loại đông trùng hạ thảo rất quý như đông trùng hạ thảo tây tạng của Việt Nam ở nước chúng ta. Đông trùng hạ thảo là loại có dưỡng chất tốt nhất.
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 4
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 5
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 6

an cung ngưu có xuất xứ từ Hàn Quốc. Cửa hàng an cung ngưu tại Hà Đông là một trong những bài thuốc đông y có từ cách đây rất lâu đời hữu hiệu cho các chứng bệnh tai biến mạch máu não, cao huyết áp, viêm màng não, liệt tay chân, tâm thần và chứng liệt ở mặt... hiệu quả và được mọi người tin dùng.

Cửa hàng an cung ngưu tại Từ Liêm được biết đến như là thần dược cứu mạng cho người bị tai biến mạch máu não với công thức bào chế tuyệt vời được lưu truyền từ đời này sang đời khác. Cửa hàng an cung ngưu tại Thanh Trì Với thành phần bào chế chủ yếu từ ngưu hoàng, sừng trâu, trân châu, hùng hoàng là các nguyên liệu cấp cứu Đông y truyền thống, được dùng hỗ trợ cấp cứu và hỗ trợ điều trị đột quỵ, nhồi máu não cực kì hiệu quả và nhanh chóng.

tác dụng của nhân sâm với nam giới là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các loại sử dụng nhân sâm như thế nào kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời. Từ xưa đến nay những công dụng của loại nhân sâm cải thiện sức khỏe đàn ông này vẫn được mọi người lưu truyền và ứng dụng vào trong đời sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người. nhân sâm tác dụng như thế nào chính là nhân sâm Hàn Quốc ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. tác dụng của nhân sâm đối với tinh trùng có những vai trò và tác dụng vô cùng to lớn đối với con người.

Post a Comment