3/17/2007

How to use your freedom for opening orkut and other blocked websites

For the client Your Freedom which I referred in my How to bypass filters in school for acessing blocked websites[clents] some of the users has asked me to tell how to use the your freedom client.Im providing some detailed instructions here on how to configure the client for your browser so that you can access the sites when they are blocked

  1. Go to Your freedom website.If you are a first time user,register yourself and download the latest version of your freedom client.If you don't have JRE on your PC,download the version which is of 25mb or more.
  2. No install your freedom and a your freedom configuration wizard will popup.
  3. Click next and enter your proxy server and port and click next.
  4. If its says All fine-->click next and it will start looking for your freedom server.Once the server is found,click save ,It will ask password when you go in the next step and you are done.Don't forget to tick the options of Redirect socks4/5 DNS to freedom server,enable encryption and enable rekeying in the configure window.
If your freedom icon in the system tray still shows the gate as open,Go to messages tab in your freedom main window.In the main window click configure and a new configuration window will popup.Now find the reverse DNS of ems01.your-freedom.de and enter ip of server where it is written as ems.your-freedom.de.Your freedom has 16 servers available here.This thing must work.

OFFICIAL USER GUIDE OF YOUR FREEDOM IS AVAILABLE HERE


How to configure your browser :

The user guide for configuring your browsers is here

Your freedom browser configuration guide

If you want your rest of the softwares also to work with your-freedom,go here and click the required option in the right side menu of this page

Check my guide on How to bypass filters and firewalls in school

6 comments:

Your Freedom Download link for The People who cannot access official "Your freedom" Website ))) http://shareeco.de/free.htm ))) . to get your username and password, send me a mail and send the text "logindom" to me. Email: aminomo@gmail.com

how can i run "your freedom" whit ADSL servers?

how i want to configure your-freedom so i can play online games... im using college wifi, but i cant play any online games,example garena,Ryl, and FungWan..

Trên thế giới có nhiều loại đông trùng hạ thảo, có loại đông trùng hạ thảo rất quý như đông trùng hạ thảo tây tạng của Việt Nam ở nước chúng ta. Đông trùng hạ thảo là loại có dưỡng chất tốt nhất.
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 4
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 5
cửa hàng đông trùng hạ thảo hàn quốc quận 6

an cung ngưu có xuất xứ từ Hàn Quốc. Cửa hàng an cung ngưu tại Hà Đông là một trong những bài thuốc đông y có từ cách đây rất lâu đời hữu hiệu cho các chứng bệnh tai biến mạch máu não, cao huyết áp, viêm màng não, liệt tay chân, tâm thần và chứng liệt ở mặt... hiệu quả và được mọi người tin dùng.

Cửa hàng an cung ngưu tại Từ Liêm được biết đến như là thần dược cứu mạng cho người bị tai biến mạch máu não với công thức bào chế tuyệt vời được lưu truyền từ đời này sang đời khác. Cửa hàng an cung ngưu tại Thanh Trì Với thành phần bào chế chủ yếu từ ngưu hoàng, sừng trâu, trân châu, hùng hoàng là các nguyên liệu cấp cứu Đông y truyền thống, được dùng hỗ trợ cấp cứu và hỗ trợ điều trị đột quỵ, nhồi máu não cực kì hiệu quả và nhanh chóng.

tác dụng của nhân sâm với nam giới là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các loại sử dụng nhân sâm như thế nào kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời. Từ xưa đến nay những công dụng của loại nhân sâm cải thiện sức khỏe đàn ông này vẫn được mọi người lưu truyền và ứng dụng vào trong đời sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người. nhân sâm tác dụng như thế nào chính là nhân sâm Hàn Quốc ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. tác dụng của nhân sâm đối với tinh trùng có những vai trò và tác dụng vô cùng to lớn đối với con người.

Post a Comment